Interview met mijn klant Carel Oomes over zijn café, website en bier.

Een interview met bierliefhebber en -kenner Carel Oomes over zijn bierspecialiteitencafé in Wageningen, zijn liefde voor bier, de samenwerking met mij en de website die ik voor hem heb gemaakt.
Bekijk de beelden van het interview, het café De Vlaamsche Reus en de website waarop veel informatie is te vinden over honderden bieren.

Video afspelen
Muziek in video: www.bensound.com

Enkele uitspraken in de video:

“Ik spuug nergens in”

“We hebben de Vlaamsche Reus gesticht op 1 januari 1984 dus we zijn een lekkere tijd bezig. We hebben zo’n 250 bieren van de fles, 14 van het vat.”

“De bierbijbel is hartstikke leuk en ook heel leuk geweest om te maken maar het blijft natuurlijk een boek en het is altijd statisch. Dus als je het maakt is het de dag daarop al bijna verouderd omdat je dan bier erbij hebt of bier eruit of wat dan ook. Dus als ik de bierbijbel geef zeg ik altijd ‘houd er rekening mee, er zijn dingen bijgekomen en er zijn dingen afgegaan’. Het voordeel van de website is dat je gewoon onmiddellijk bieren eruit kan halen of erbij kan voegen en dat het volledig actueel is.”

“Dus het boek is mooi maar statisch en de website is veel levendiger.”

“Waarom heb je er geen spijt van dat je je website voor SAND webdesign hebt laten vernieuwen?
Nou ten eerste ik vind ik het een hele frisse vormgeving, het ziet er gewoon echt modern en fantastisch uit en het is ontzettend bruikbaar. Je kunt op allerlei manieren bieren zoeken en vinden en daar de beschrijving bij zoeken. En als je bijvoorbeeld van een brouwerij iets wilt dan ga je gewoon naar die brouwerij toe en je vindt van allerlei bieren. Als je dat wilt doen in het type kan je bieren vinden en zo kan je maar eindeloos door blijven gaan. Plus de wijnen staan er eindelijk een keertje allemaal fatsoenlijk op. En de kazen staan er fatsoenlijk op. Het is ontzettend bruikbaar en heel overzichtelijk.

“Je ziet gewoon dat mensen soms voorbereid binnenkomen, weten wat we hebben en dat is heel erg leuk. “

“Ook op de telefoon bijvoorbeeld is het prima te bekijken allemaal.”

“Mensen zijn aan het spelen met mijn website, dat vind ik leuk om te zien.”

“We zijn compleet met bier bezig en niet alleen het inschenken ervan.”

Wil je meer zien?

Voor de nerds of websitebeheerders onder ons laat Carel zien hoe hij aan de achterkant van de site, gebouwd in WordPress, de vele bieren beheert. 

Als je het leuk vindt om die video ook te zien, vul dan hieronder je emailadres in. Dan stuur ik je een berichtje met link naar de de video als deze klaar is.

Heb je een biercafé, wijnbar of brouwerij en wil je ook je bieren/wijnen op een mooie, overzichtelijke manier op je website presenteren?

Neem dan contact met mij op.

Wil je ook een site waar je enthousiast van wordt?

Neem contact met mij op als je wilt overleggen over je huidige site of een nieuwe site.

Dan kunnen we wensen en mogelijkheden bespreken.

Bel mij op 06 42197007 of vul onderstaand formulier in.

Scroll naar top