Over mij - Website ontwerp, bouw en advies | SAND webdesign
Niet alleen snel op de laptop 🙂
Achtergrond

Even voorstellen

Mijn naam is Sandra van Zanten. Ik ben geboren en getogen in Haarlem en heb daarna Bodemkunde gestudeerd aan de Wageningen Universiteit.

Voor en tijdens mijn studie heb ik veel gereisd naar landen in ZO-Azië, Afrika en Zuid Amerika.

Na de studie heb ik aan de Vrije Universiteit van Amsterdam enkele jaren onderzoek verricht op het gebied van ecohydrologie, remote sensing (waarneming vanuit de lucht/ruimte) en geografische informatiesystemen.

Daarna heb ik als softwareontwikkelaar gewerkt bij diverse bedrijven.

Toen ik in aanraking kwam met het bouwen van websites vond ik dat meteen erg leuk en ben ik in 2004 SAND webdesign begonnen.

Webdesigner vind ik een boeiend beroep waar veel verschillende dingen bij komen kijken zoals programmeren, ontwerpen, marketing en contact met de klant.
Ik vind het leuk met allerlei verschillende ondernemers in contact te komen en hen te helpen  meer te bereiken met hun bedrijf via hun website.

Ik vind het heerlijk om zelfstandig ondernemer te zijn en de vrijheid te hebben om te werken waar, wanneer, met wie en hoe ik wil.

Als ik niet achter de computer zit is de kans groot dat ik op een racefiets of mountainbike zit.

Zinvol webdesign

Mijn doel:
effectieve websites bouwen die resultaat behalen

Ik help jou vooruit met je website zodat jij anderen weer vooruit kan helpen met jouw diensten.

Mijn doel is om in goed overleg met de klant websites te bouwen die effectief zijn.

Behalve dat een effectieve website uiteraard goed werkt en er goed uitziet op elk apparaat, behaalt een effectieve website ook resultaat zoals meer klanten, meer aanvragen, meer verkopen, meer omzet.

Indien je een website door mij laat maken, zal het verkennende gesprek daarom niet alleen gaan over het ontwerp van de website maar vooral ook over de doelgroep en het doel dat je met de website wilt bereiken. Vervolgens maak ik een plan waaraan de website moet voldoen om dit doel te bereiken.

Een langdurige relatie met de klant

Een website is nooit klaar. Technieken, apparaten, browsers, zoekmachines veranderen waardoor websites mee moeten veranderen om goed te blijven functioneren.

Indien de website gebouwd is met een content management systeem (cms) zoals WordPress is het belangrijk, voor zowel het functioneren als de beveiliging van de site, dat het cms en de plugins steeds geüpgraded worden naar de laatste versie.

Ook kan in de loop der tijd nieuwe funcionaliteit voor de website gewenst zijn.

Om de prestaties van de website te verbeteren is het nodig deze prestaties te monitoren en de website daarop steeds verder te optimaliseren zodat doelen bereikt worden.

Dit is een continue proces.

Ik streef dan ook naar een langdurige relatie met de klant zodat een eenmaal gebouwde site ook na oplevering goed onderhouden wordt, met nieuwe technieken meegaat en resultaat blijft behalen.

Sandra is een vakvrouw die meedenkt, verzoeken snel verwerkt en prettig in de omgang is.
Kees Stap
Tekst, Eindredactie, Communicatie in Wageningen
Met Sandra is het goed afspraken maken en prettig samenwerken.
Wim van Bruxvoort
Trompbx
We zijn bijzonder blij met onze website en de samenwerking die we met Sandra van Zanten hebben.
Carel Oomes
De Vlaamsche Reus
Laten we kennis maken

Benieuwd of we kunnen samenwerken?

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly

Scroll naar top