Wie zit er achter SAND webdesign

Over

Achtergrond

Even voorstellen

Mijn naam is Sandra van Zanten. Ik ontwerp en bouw de websites, zorg voor bezoekers naar de website (SEO) , voor  het omzetten van bezoekers naar leads (conversie optimalisatie) en van leads naar klanten (o.a. email marketing).

Ik geef tips voor de teksten maar schrijf ze niet zelf. Ook ben ik geen fotograaf. Ik werk samen met goede tekstschrijvers en fotografen voor het geval deze nodig zijn.

Iets over mij

Ik ben geboren en getogen in Haarlem en heb daarna Bodemkunde gestudeerd aan de Wageningen Universiteit.

Voor en tijdens mijn studie heb ik veel gereisd naar landen in ZO-Azië, Afrika en Zuid Amerika.

Na de studie heb ik aan de Vrije Universiteit van Amsterdam enkele jaren onderzoek verricht op het gebied van ecohydrologie, remote sensing (waarneming vanuit de lucht/ruimte) en geografische informatiesystemen.

Daarna heb ik als softwareontwikkelaar gewerkt bij diverse bedrijven.

Webdesign sinds 2004

Toen ik in aanraking kwam met het bouwen van websites vond ik dat meteen erg leuk en ben in 2004 SAND webdesign begonnen.

Meer dan 1 biljoen websites

Sindsdien is er al veel veranderd op webdesign gebied. De techniek evolueert voortdurend en ook de apparaten waarop websites worden weergegeven. Er zijn ook een heleboel websites bijgekomen. Er zijn er meer dan 1 biljoen en elke dag worden er meer dan 500.000 gemaakt.

Een mooie website is niet genoeg

Voor een succesvolle website is het dan ook niet meer genoeg om alleen een mooie website te maken. Daarom ben ik ook gespecialiseerd in zoekmachineoptimalisatie (SEO) voor het leiden van bezoekers naar de site en in conversieoptimalisatie voor het omzetten van bezoekers in geïnteresseerden/leads en in emailmarketing voor o.a. het omzetten van leads in klanten.

Ondernemers helpen groeien

Het geeft mij voldoening om ondernemers en non profit organisaties te helpen om meer uit hun website te halen zoals meer inschrijvingen, aanvragen, klanten, donaties etc

Partner in webdesign

Ik ben graag een partner die niet alleen eenmalig de website bouwt of verbeterd maar die jou op regelmatige basis bijstaat met het onderhoud van de site en het optimaliseren (SEO, conversie) zodat de website ook echt voor je bedrijf werkt en je bedrijf verder brengt.

Neem contact op

Wil je een nieuwe website of wil je advies om meer te halen uit je huidige website? Zoek je iemand voor het onderhoud van je site? Neem dan contact met mij op voor overleg.

Zinvol webdesign

Mijn doel:
effectieve websites bouwen die resultaat behalen

Mijn doel is om in goed overleg met de klant websites te bouwen die effectief zijn.

Behalve dat een effectieve website uiteraard goed werkt en er goed uitziet op elk apparaat, behaalt een effectieve website ook resultaat zoals meer klanten, meer aanvragen, meer verkopen, meer omzet.

Indien je een website door mij laat maken, zal het verkennende gesprek daarom niet alleen gaan over het ontwerp van de website maar vooral ook over de doelgroep en het doel dat je met de website wilt bereiken. Vervolgens maak ik een plan waaraan de website moet voldoen om dit doel te bereiken.

Een langdurige relatie met de klant

Een website is nooit klaar. Technieken, apparaten, browsers, zoekmachines veranderen waardoor websites mee moeten veranderen om goed te blijven functioneren.

Indien de website gebouwd is met een content management systeem (cms) zoals WordPress is het belangrijk, voor zowel het functioneren als de beveiliging van de site, dat het cms en de plugins steeds geüpgraded worden naar de laatste versie.

Ook kan in de loop der tijd nieuwe funcionaliteit voor de website gewenst zijn.

Om de prestaties van de website te verbeteren is het nodig deze prestaties te monitoren en de website daarop steeds verder te optimaliseren zodat doelen bereikt worden.

Dit is een continue proces.

Ik streef dan ook naar een langdurige relatie met de klant zodat een eenmaal gebouwde site ook na oplevering goed onderhouden wordt, met nieuwe technieken meegaat en resultaat blijft behalen.

Samen met SAND webdesign heb ik een nieuwe website voor het Wagenings Ondernemers Contact gemaakt. De samenwerking met Sandra is uitstekend bevallen. Een vakvrouw die meedenkt, verzoeken snel verwerkt en prettig in de omgang is. Een volgende website zou ik zonder aarzelen weer door haar laten maken.
Kees Stap
Tekst, Eindredactie, Communicatie in Wageningen
Met onze nieuwe door SANDWebdesign ontwikkelde website hebben we een grote stap gezet. Ondanks de vele eisen is het compleet en op tijd opgeleverd, tot onze grote tevredenheid. Dat bleek vooral uit de reacties van de bezoekers. En met Sandra is het goed afspraken maken en prettig samenwerken.
Wim van Bruxvoort
Trompbx
Sandra heeft voor mij een nieuwe site gebouwd waarover we veelvuldig overleg hebben gehad. Sandra is geduldig, betrouwbaar en heeft expertise. Door deze kwaliteiten heb ik de samenwerking als prettig ervaren met een super eindresultaat!
Tina Folkersma
KinderKracht
Waarom Sand Webdesign
Video afspelen

Waarom SAND webdesign?

Klant Carel Oomes van bierspecialiteitencafé De Vlaamsche Reus vertelt in deze video waarom hij voor SAND webdesign heeft gekozen en waarom hij daar geen spijt van heeft.

De hele video, waarin Carel meer vertelt over zijn café en de website, is hier te bekijken.

We hebben gekozen voor Sand webdesign om voor ons een nieuwe website te ontwerpen en daar hebben we absoluut geen spijt van.
Het traject van ontwerpen totdat de website online is gezet en de periode daarna zijn uitermate plezierig verlopen.
De website is een combinatie van onze ideeën hierover en de ervaring van Sandra die niet alleen een mooie site heeft gemaakt, maar zeker ook goed advies heeft gegeven over allerlei extra mogelijkheden.
Nu de site “in de lucht” is loopt het contact met Sand design gewoon door en worden kleine aanpassingen besproken.
We zijn bijzonder blij met onze website en de samenwerking die we met Sandra van Zanten hebben.
Mocht je nog twijfelen wie je als ontwerper voor je nieuwe site moet kiezen, dan neem ik die twijfel graag weg. Sand webdesign is een heel goede keuze! Het bewijs: onze website vlaamschereus.nl.
 
Carel Oomes
De Vlaamsche Reus
Laten we kennis maken

Benieuwd of we kunnen samenwerken?

Scroll naar top