Over SAND webdesign

Sandra van Zanten

SAND webdesign is een webdesign bureau in Gelderland en maakt websites voor klanten in Nederland en België.

SAND webdesign is opgericht door Sandra van Zanten.

Even voorstellen

Ik heb Bodemkunde gestudeerd aan de Wageningen Universiteit.

Na de studie heb ik aan de Vrije Universiteit van Amsterdam enkele jaren onderzoek verricht op het gebied van ecohydrologie, remote sensing (waarneming vanuit de lucht/ruimte) en geografische informatiesystemen.

Daarna heb ik als softwareontwikkelaar gewerkt bij diverse bedrijven.

Toen ik in aanraking kwam met het bouwen van websites vond ik dat meteen erg leuk en ben ik in 2004 SAND webdesign begonnen.

Webdesigner vind ik een boeiend beroep waar veel verschillende dingen bij komen kijken zoals programmeren, ontwerpen, marketing en communiceren met de klant.

Als ik niet achter de computer zit is de kans groot dat ik op een racefiets of mountainbike zit.

Mijn doel: effectieve websites bouwen die resultaat behalen en de klant blij maken

Mijn doel is om in goed overleg met de klant websites te bouwen die effectief zijn.

Behalve dat een effectieve website uiteraard goed werkt en er goed uitziet op elk apparaat, behaalt een effectieve website ook resultaat zoals meer klanten, meer aanvragen, meer verkopen, meer omzet.

Indien je een website door mij laat maken, zal het verkennende gesprek daarom niet alleen gaan over het ontwerp van de website maar vooral ook over de doelgroep en het doel dat je met de website wilt bereiken. Vervolgens maak ik een plan waaraan de website moet voldoen om dit doel te bereiken.

Onderhoud website

Een website is nooit klaar. Technieken, apparaten, browsers, zoekmachines veranderen waardoor websites mee moeten veranderen om goed te blijven functioneren. Indien de website gebouwd is met een content management systeem (cms) is het belangrijk, voor zowel het functioneren als de beveiliging van de site, dat het cms en de plugins steeds geüpgraded worden naar de laatste versie. Ook kan in de loop der tijd nieuwe funcionaliteit voor de website gewenst zijn.

Ik streef dan ook naar een langdurige relatie met de klant zodat een eenmaal gebouwde site ook na oplevering goed onderhouden wordt, met nieuwe technieken meegaat en resultaat blijft behalen.

 

Wilt je een nieuwe site of je huidige site verbeteren?

Wil je dat je site resultaat oplevert?

Bekijk of het complete websitepakket iets voor je is. 

Je krijgt dan meteen een idee wat je krijgt voor welke prijs.

 

Wil je deel 2 en 3 bekijken?

Schrijf je in voor mijn tips en handleidingen over webdesign.

Je ontvangt dan bericht wanneer ik een nieuwe video of tip plaats.

Ik haat spam, mail je alleen af en toe mijn beste tips en geef je emailadres niet door aan anderen.

Je kan je elk moment met 1 klik uitschrijven.

Als je interesse hebt in een onderhouds- en ondersteuningspakket voor je website, vul dan onderstaand formulier in. Ik neem vervolgens z.s.m. contact met je op voor overleg.

Share This