Wie is SAND?

Sandra van Zanten

Even voorstellen

SAND webdesign is opgericht door Sandra van Zanten.

Ik heb Bodemkunde gestudeerd aan de Wageningen Universiteit.

Na de studie heb ik aan de Vrije Universiteit van Amsterdam enkele jaren onderzoek verricht op het gebied van ecohydrologie, remote sensing (waarneming vanuit de lucht/ruimte) en geografische informatiesystemen.

Daarna heb ik als softwareontwikkelaar gewerkt bij diverse bedrijven.

Toen ik in aanraking kwam met het bouwen van websites vond ik dat meteen erg leuk en ben ik in 2004 SAND webdesign begonnen.

Webdesigner vind ik een boeiend beroep waar veel verschillende dingen bij komen kijken zoals programmeren, ontwerpen, marketing en communiceren met de klant.

Als ik niet achter de computer zit is de kans groot dat ik op een racefiets of mountainbike zit of een vogeltje aan het spotten ben.

 

Mijn doel: effectieve websites bouwen die resultaat behalen

Mijn doel is om in goed overleg met de klant websites te bouwen die effectief zijn.

Behalve dat een effectieve website uiteraard goed werkt en er goed uitziet op elk apparaat, behaalt een effectieve website ook resultaat zoals meer klanten, meer aanvragen, meer verkopen, meer omzet.
Een website die er goed uitziet maar zijn doelen niet haalt is als een brochure laten maken en die in de doos laten zitten; weggegooid geld.
Een effectieve website die zijn doel(en) haalt zal echter de investering ruimschoots terug verdienen.

Een website die er goed uitziet maar zijn doelen niet haalt is als een brochure laten maken en die in de doos laten zitten; weggegooid geld.

 

Indien u een website door mij laat maken, zal het verkennende gesprek daarom niet alleen gaan over het ontwerp van de website maar vooral ook over de doelgroep en het doel dat u met de website wilt bereiken. Vervolgens maak ik een plan waaraan de website moet voldoen om dit doel te bereiken.

 

Audit van site

Heeft u al een website maar levert die website u te weinig op? Te weinig bezoekers, te weinig omzet? Dan kan ik vrijblijvend een audit voor u doen waarbij ik uw site nakijk en advies geef wat u kunt aanpassen aan uw website om meer resultaat te behalen.

 

Onderhoud website

Een website is nooit klaar. Technieken, apparaten, browsers, zoekmachines veranderen waardoor websites mee moeten veranderen om goed te blijven functioneren. Indien de website gebouwd is met een content management systeem (cms) is het belangrijk, voor zowel het functioneren als de beveiliging van de site, dat het cms en de plugins steeds geüpgraded worden naar de laatste versie. Ook kan in de loop der tijd nieuwe funcionaliteit voor de website gewenst zijn.

Ik streeft dan ook naar een langdurige relatie met de klant zodat een eenmaal gebouwde site ook na oplevering goed onderhouden wordt, met nieuwe technieken meegaat en resultaat blijft behalen.

 

Wilt u een nieuwe site of uw huidige site verbeteren?

Wilt u dat uw site resultaat oplevert?

Bel mij dan op 06 42197007 of vul onderstaand formulier in.

Share This