website praktijk Fiona van Dijk

Praktijk Fiona van Dijk

De praktijk van Fiona van Dijk is een praktijk voor psychotherapie, leertherapie en supervisie.
Fiona organiseert ook bergwandelingen voor zorgprofessionals; een ervaringsgerichte verdieping in natuur, zingeving, en professionaliteit in de (geestelijke) gezondheidszorg.

De nieuwe site

De site bevat informatie voor cliënten (psychotherapie, diagnostiek) en voor professionals (leertherapie, supervisie, nascholing).

Daarnaast ook de publicaties van Fiona van Dijk, een pagina over Fiona van Dijk en natuurlijk ook de praktische praktijkinformatie.

Fiona houdt van bergen en organiseert bergwandelingen. Bergen zijn verwerkt in haar logo en ook in het ontwerp van de site.

Website op laptop.

Aanmeldingen en login cliënten

Op de site is het aanmeldformulier van het elektronisch cliënten dossier (ECD) CRS ingesloten. Bezoekers kunnen zich met dit formulier aanmelden op de site. De aanmeldingen komen direct in het ECD terecht. Dit is veilig en efficiënt. Gegevens worden niet gemaild en hoeven niet handmatig ingevoerd te worden.

De aanmeldingen komen binnen in het aanmeldgedeelte van CRS. Daar kan de aanmelding worden goed- of afgekeurd. Bij goedkeuring wordt er automatisch een dossier aangemaakt.

Cliënten kunnen via de site inloggen op hun cliëntportaal. Dit is gemakkelijker dan de mail met de link naar het cliëntportaal terug zien te vinden.

aanmeldformulier-op-tablet
Aanmelden op mobiele telefoon.

WordPress

De site is gebouwd met WordPress. Fiona van Dijk kan de inhoud van de site zelf aanpassen. SAND zorgt voor de hosting, beveiliging en het het technische onderhoud van de site zoals de updates van WordPress, thema en plugins.

Bekijk de site op fionavandijk.nl.

Andere websites

GGZ site