Website praktijk Zij aan Zij

Praktijk Zij aan Zij

Praktijk Zij aan Zij is een praktijk voor kind, adolescent, ouders & gezin voor diagnostiek, behandeling en opvoedondersteuning. De praktijk heeft ongeveer 35 medewerkers en vijf locaties in Gelderland.

De nieuwe site

De informatie over het uitgebreide aanbod van de praktijk en de praktische informatie wordt overzichtelijk weergegeven.

De site ziet er goed uit en is goed te gebruiken op zowel mobiele telefoons als brede desktopschermen.

De site gaat over een beveiligde verbinding (SSL).

Website op tablet.

Aanmeldformulier

Bezoekers kunnen zich aanmelden via het aanmeldformulier van het elektronisch cliënten dossier (ECD) CRS. Het aanmeldformulier van CRS is ingesloten in de site in de stijl van de site.

Aanmeldingen gaan direct naar het ECD. Dit is veilig. Aanmeldingen worden immers niet gemaild of opgeslagen op de website.

Het scheelt de administratie ook veel tijd. Gegevens hoeven niet ingetikt te worden.

De administratie kan een aanmelding afkeuren of goedkeuren. Bij goedkeuring wordt er automatisch een dossier aangemaakt dat wordt toegewezen aan een bepaalde afdeling.

Inschrijfformulier via website direct in ons EPD (CRSInternet)is een hele verbetering. Huisstijl mooi doorgevoerd. Ik raad je zeker aan aan andere GGZpraktijken!

– Meike Manschot
Praktijk Zij aan Zij

Meike Manschot van praktijk Zij aan Zij laat zien hoe zij het aanmeldformulier gebruikt.

Cliëntportaal

Via de site kunnen cliënten gemakkelijk inloggen in hun cliëntportaal. Dit is gemakkelijker dan de mail zien terug te vinden met de link naar het cliëntportaal.

WordPress

De site is gebouwd met WordPress. Praktijk Zij aan Zij kan de inhoud van de site zelf aanpassen. SAND zorgt voor de hosting, beveiliging en het het technische onderhoud van de site zoals de updates van WordPress, thema en plugins.

Bekijk de site op zijaanzij.info.

Andere websites

GGZ site