Nieuwe website Trompbx, software voor de GGZ

Nieuwe Website Trompbx

Trompbx

Trompbx ontwikkelt software voor de GGZ. CRS-Internet is een compleet online elektronisch patiëntendossier (EPD) voor zelfstandigen, praktijken en instellingen in de GGZ.

Trompbx werkt met een toegewijd team om het beste product te maken, dit doen ze in nauwe samenwerking met hun klanten.

Vernieuwing site

De site had een verouderd ontwerp en was onoverzichtelijk. De site is geheel opnieuw ontworpen en gebouwd. De site heeft nu een modern ontwerp, is overzichtelijk en is ook goed te gebruiken op mobiele apparaten. Naast het geven van informatie over de software heeft de site tot doel bezoekers om te zetten in klanten. Bezoekers worden aangezet tot het aanvragen van een demo-account. Daarna wordt automatisch een emailreeks gestart waarbij de aanvrager nader kennis kan maken met Trompbx en de software. Dit contact vergroot de kans dat de aanvrager overgaat tot aankoop. Indien de aanvrager niet overgaat tot aankoop wordt om feedback gevraagd. Met deze feedback worden beren op de weg weggenomen en/of wordt de software verder geoptimaliseerd zodat het perfect aansluit op de behoeften van de klant.
Momenteel wordt gewerkt aan een geautomatiseerde emailreeks om nieuwe klanten tips te geven over het gebruik van de software.

Vernieuwde site

Nieuwe Website Trompbx
  • Modern ontwerp
  • Overzichtelijk, makkelijk navigeerbaar
  • Duidelijke oproep tot actie (aanvragen demo-account of contact opnemen) op elke pagina
  • Aansluiting op Drip (email marketing)
  • Responsive Past zich aan het schermformaat aan en ziet er op elk apparaat goed uit.
  • SSL (beveilige verbinding)
  • Zoekmachienevriendelijk
  • WordPress

Met onze nieuwe door SAND Webdesign ontwikkelde website hebben we een grote stap gezet. Ondanks de vele eisen is het compleet en op tijd opgeleverd, tot onze grote tevredenheid. Dat bleek vooral uit de reacties van de bezoekers. En met Sandra is het goed afspraken maken en prettig samenwerken.

Wim van Bruxvoort Trompbx
Wim van Bruxvoort
Trompbx
5/5

https://www.trompbx.nl

Samenwerken?

Wil je ook een mooie website die 24/7 voor je werkt?

Neem contact op om te overleggen of ik je kan helpen.

Scroll naar top