Nieuwe website Werkverband Amsterdamse Psycholinguïsten

Nieuwe website het WAP

Werkverband Amsterdamse Psycholinguïsten

Het WAP (Werkverband Amsterdamse Psycholinguïsten) is een vakvereniging die professionals uit de wetenschap en het werkveld van logopedie en onderwijs bij elkaar brengt.
Het WAP organiseert een tweejaarlijks symposium over een actueel thema, studiemiddagen en workshops en publiceert artikelen middels een nieuwsbulletin.

Nieuwe site

De vorige site van het WAP werkte niet meer. SAND webdesign heeft een nieuwe site ontworpen en gebouwd. De site bevat informatie, nieuws en aankondigingen. Ook de administratie is geautomatiseerd. Via de site kunnen mensen zich opgeven als lid. Het lidmaatschap wordt betaald met iDeal en vervolgens jaarlijks afgeschreven via automatische incasso. Leden kunnen op de site het lidmaatschap zelf stoppen of hun gegevens wijzigen. Betalingen voor workshops en symposia gaan ook via de site.

De site is gekoppeld met MailChimp. Inschrijvingen via de site worden automatisch toegevoegd aan de juiste emaillijst binnen MailChimp.

Uiteraard ziet de site er uitstekend uit op zowel mobiele apparaten als brede desktopschermene (responsive).

De site is gebouwd met WordPress en kan door de beheerders gemakkelijk zelf aangepast worden.

Het is fijn om met Sandra samen te werken: snelle communicatie en oplevering en ze is erg flexibel in het maken van afspraken. Wij zijn super blij met onze nieuwe site en de overdracht daarvan!

F. banning
Werkverband Amsterdamse Psycholinguïsten
5/5

De nieuwe homepagina van het Werkverband Amsterdamse Psycholinguïsten (WAP)

Nieuwe Homepagina Het WAP
Samenwerken?

Wil je ook een mooie website die 24/7 voor je werkt?

Neem contact op om te overleggen of ik je kan helpen.

Scroll naar top