Nieuwe website voor praktijk Kind & meer

homepage kind en meer

Praktijk Kind & meer

Kind en meer is een praktijk voor kinderen, jongeren en hun ouders, voor kleine en grotere vragen over opvoeding, ontwikkeling, gedrags- en gezinsproblemen.

Behalve gesprekstherapie biedt de praktijk ambulante begeleiding, ervaringsgerichte therapie, gezinsbehandeling, training/groepsbehandeling, onderzoek, consultatie en advies.

Het team bestaat uit mensen met verschillende achtergronden en expertises. Samen kunnen zij elk kind een behandeling op maat geven die het beste bij het kind, de situatie en het doel past.

De praktijk heeft locaties in Oosterbeek, Renkum/Wageningen, Elst en Driel.

De nieuwe site

De site heeft een ontwerp dat past bij de praktijk en er goed uitziet op elk schermformaat. Bij binnenkomst op de site is het meteen duidelijk wat de praktijk doet voor wie. De site geeft gestructureerd informatie over voor wie de praktijk geschikt is, het aanbod, het team, de praktijk en praktische informatie. Ondanks de grote hoeveelheid informatie is de site toch overzichtelijk. Het geeft (toekomstige) cliënten en verwijzers een goede indruk van de praktijk.

Aanmelden

Veilige en efficiënte aanmelding

Aanmelden kan op de site. De aanmeldgegevens gaan direct naar het elektronisch patiëntendossier CRS. Dit scheelt de administratie veel tijd. Bovendien is het veilig en voldoet aan de AVG. Persoonlijke gegevens worden niet gemaild of op de site opgeslagen.

Aanmeldformulier CRS

Het elektronisch patiënten/cliëntendossier CRS heeft een aanmeldformulier. In CRS kan je aangeven welke velden je in het formulier wilt tonen. Dit is voor veel praktijken voldoende.

Aanmeldformulier op maat

Omdat Kind & meer behoefte had aan extra velden is hiervoor een formulier op maat ontwikkeld. De gegevens van de extra velden komen in CRS in het veld ‘Overige informatie’.

aanmeldformulier op website
Deel van het aanmeldformulier op de website. Gegevens komen direct in het EPD CRS.

WordPress

De site is gebouwd met WordPress. Dit is niet voor niks het meest gebruikte systeem om websites te bouwen en beheren. Het is geschikt voor zowel eenvoudige, kleine sites als sites met veel functies. De site kan met de praktijk mee ontwikkelen zowel wat betreft inhoud als functionaliteit. Anders dan met een systeem als Squarespace of Wix is Kind & meer zelf eigenaar van de site.

Snelheid en gebruiksvriendelijkheid

De site scoort hoog op performance en ‘Web Vitals’. De Web Vitals zijn elementen waarmee Google, sinds 2021, de gebruikerservaring op webpagina’s meetbaar maakt. Zowel de performance als de WebVitals zijn belangrijk voor de gebruikerservaring en wegen mee voor de posities in de zoekresultaten

performance report website
Alle scores in het groen in performance rapport van GTMetrix.

Toegankelijkheid

Bij de bouw van de website is rekening gehouden met toegankelijkheid zodat de website ook te gebruiken is door mensen met een beperking zoals slechtzienden en blinden.

toegankelijkheidstest
Toegankelijkheidstest website Kind & meer

Bekijk de site op kindenmeer.nl.

Vraag over website of aanmeldformulier

Heeft u een praktijk en vragen over een (nieuwe) website?
Of heeft u interesse in een aanmeldformulier dat gegevens direct in een epd/ecd opslaat?

Laat het weten door het formulier hieronder in te vullen en te versturen.
Ik reageer binnen twee werkdagen.

svz in blob
De nieuwsbrief bevat aanbiedingen en tips voor websites van ggz-praktijken. Er zijn maximaal 10 nieuwsbrieven per jaar.
Scroll naar top