Referenties - Website ontwerp, bouw en advies | SAND webdesign
Klanten over SAND webdesign

Referenties

Waarom Sand Webdesign
Video afspelen

Waarom SAND webdesign?

Klant Carel Oomes van bierspecialiteitencafé De Vlaamsche Reus vertelt in deze video waarom hij voor SAND webdesign heeft gekozen en waarom hij daar geen spijt van heeft.

De hele video, waarin Carel meer vertelt over zijn café en de website, is hier te bekijken.

We hebben gekozen voor Sand webdesign om voor ons een nieuwe website te ontwerpen en daar hebben we absoluut geen spijt van.
Het traject van ontwerpen totdat de website online is gezet en de periode daarna zijn uitermate plezierig verlopen.
De website is een combinatie van onze ideeën hierover en de ervaring van Sandra die niet alleen een mooie site heeft gemaakt, maar zeker ook goed advies heeft gegeven over allerlei extra mogelijkheden.
Nu de site “in de lucht” is loopt het contact met Sand design gewoon door en worden kleine aanpassingen besproken.
We zijn bijzonder blij met onze website en de samenwerking die we met Sandra van Zanten hebben.
Mocht je nog twijfelen wie je als ontwerper voor je nieuwe site moet kiezen, dan neem ik die twijfel graag weg. Sand webdesign is een heel goede keuze! Het bewijs: onze website vlaamschereus.nl.
 
Carel Oomes
De Vlaamsche Reus
Met onze nieuwe door SANDWebdesign ontwikkelde website hebben we een grote stap gezet. Ondanks de vele eisen is het compleet en op tijd opgeleverd, tot onze grote tevredenheid. Dat bleek vooral uit de reacties van de bezoekers. En met Sandra is het goed afspraken maken en prettig samenwerken.
Wim van Bruxvoort
Trompbx
Samen met SAND webdesign heb ik een nieuwe website voor het Wagenings Ondernemers Contact gemaakt. De samenwerking met Sandra is uitstekend bevallen. Een vakvrouw die meedenkt, verzoeken snel verwerkt en prettig in de omgang is. Een volgende website zou ik zonder aarzelen weer door haar laten maken.
Kees Stap
WOC
Het is fijn om met Sandra samen te werken: snelle communicatie en oplevering en ze is erg flexibel in het maken van afspraken. Wij zijn super blij met onze nieuwe site en de overdracht daarvan!
Floor Banning
Het WAP
Sandra heeft voor mij een nieuwe site gebouwd waarover we veelvuldig overleg hebben gehad. Sandra is geduldig, betrouwbaar en heeft expertise. Door deze kwaliteiten heb ik de samenwerking als prettig ervaren met een super eindresultaat!
Tina Folkersma
KinderKracht

Wil je ook in een prettige samenwerking een goede site laten bouwen?

Laten we overleggen als je advies wilt voor je huidige site of een nieuwe site.
Ik kan dan kijken of ik je kan helpen en jij kan kijken of je met mij zou willen werken.
Bel mij op 06 42197007 of vul het formulier hieronder in.

Scroll naar top