Laat je website werken voor je bedrijf.

Je website is meer dan een verzameling tekst en afbeeldingen. Het is een verkoopplatform voor je bedrijf. Je website helpt je contact te leggen met potentiële klanten. Helpt je website je bedrijf nu optimaal of is er ruimte voor verbetering?
Meer klanten via je website

Met een slecht onderhouden website verlies je klanten

Regelmatige zorg en onderhoud van je website helpt je om relevant te blijven voor je doelgroep en uit te blinken in je branche.

Als je niet regelmatig je website checkt en updatet loop je het risico potentiële klanten te verliezen aan de competitie.

Helaas geldt voor een website niet dat als hij eenmaal gebouwd is, hij daarna vanzelf klanten aan blijft trekken. Zonder regelmatige marketingactiviteiten zal je blijven worstelen om zichtbaar te worden en te blijven in jouw sector.

Blijf geen lekke boot hozen als het op het verzorgen van je website aankomt. Regelmatig onderhoud, updates en zorg zullen er voor zorgen dat hij nog jarenlang optimaal zal presteren.

Poorly Maintained Orange
Best Sales Platform Orange

Haal voordeel uit je beste verkoopplatform

Je website is het beste verkoopplatform dat je hebt. ook als je niet direct producten of diensten verkoopt!

Je website informeert je potentiële klanten en helpt hen vertrouwen te krijgen.

Je kan op verschillende manieren je bedrijf onder de aandacht brengen zoals via vakbeurzen, conferenties, boerenmarkten, gedrukte advertenties etc. Al deze methoden zullen echter, ten minste één keer tijdens het koopproces, bij je website uitkomen. 

Als je beste verkoopplatform moet je website de bezoekers direct aanspreken. Jij kent de problemen die ze hebben en de oplossing die jouw producten of diensten biedt.

Haal je momenteel alles uit je beste verkoopplatform?

Beantwoord je één van de volgende vragen met ja?

Mijn Website Check helpt je met alle bovenstaande kwesties… en meer!

Ja, ik wil graag dat je me helpt met mijn website

Je website zal organisch groeien via de inhoud die je toevoegt. Als je nieuwe producten of diensten hebt, zal je deze toevoegen. Als je nieuws of updates hebt, kan je dit delen in blogartikelen. Je website groeit mee met je bedrijf.

Het is belangrijk dat je website zichtbaar en toegankelijk is voor je doelgroep.

Mijn Website Check helpt je om problemen met je website te identificeren en je proces te finetunen, zodat het op een optimaal niveau blijft werken.

Mijn Website Check zal je website grondig onderzoeken wat betreft ontwerp, inhoud, functionaliteit, snelheid, veiligheid en meer. Zie het als een gezondheidscheck van je website. Je moet zeker weten dat je website gezond is en in goede conditie zodat het een effectief verkoopmiddel voor je bedrijf kan zijn.

Na afloop van de Website Check, overhandig ik je een PDF rapport met mijn bevindingen en belangrijke actiepunten. Bovendien krijg je 2 uur van mijn tijd die gebruikt kan worden om alvast wat gevonden kwesties op te lossen.

Klaar om te starten? Klik op de onderstaande knop om mijn Website Check te bestellen.

Mijn Website Check kost 397,- en bevat de tijd die ik spendeer aan het onderzoeken van je webite en ook 2 uur om je te assisteren bij het oplossen van problemen die ik heb gevonden op je website.

Nadat je je bestelling gedaan hebt, ontvang je een welkomstmail met instructies hoe je mij de logingegevens van je website veilig kan sturen.

Het checkproces duurt over het algemeen 3-5 dagen nadat ik je bestelling ontvangen heb en je ingepland heb.

Ik zie ernaar uit je te helpen met je website!

Website Check

Laat je website werken voor je bedrijf
397
ex btw
  • Web Design & Branding
  • Conversie Optimalisatie
  • SEO / Online Zichtbaarheid
  • Gebruikerservaring
  • Website Snelheid / Performance
  • Website Beveiliging
  • WordPress Beoordeling
  • PDF Rapport met actiepunten
  • 2 uur om gevonden problemen op te lossen

Wat is inbegrepen in de Website Check?

Mijn Website Check bekijkt 7 sleutelfactoren van je website. De resultaten worden getoond in een PDF rapport met actiepunten zodat je weet wat opgelost moet worden. Bovendien is twee uur van mijn tijd inbegrepen om je te helpen met het uitvoeren van de aanbevolen actiepunten.

Web Design & Branding

Ik bekijk hoe je website ontworpen is met betrekking tot je doelgroep. Een voorbeeld van waarnaar ik hier kijk is of je website zich overal aanpast aan de schermgrootte van het apparaat waarop het bekeken wordt.

Website Design Branding Orange
Conversion Optimisation Orange

Conversie Optimalisatie

Eén van de zaken die ik hier check is of je website op elke pagina een duidelijk Oproep tot Actie (Call to Action = CTA) heeft. Het is belangrijk dat er altijd een actie is die je bezoeker kan uitvoeren. Dit kan het boeken van een telefoongesprek zijn, het aanvragen van een offerte of het kopen van een product of dienst.

SEO / Online Zichtbaarheid

Ik zal bekijken hoe zichtbaar je website momenteel in de zoekmachines is voor het soort zoekopdrachten dat je doelgroep uitvoert. Ik zal een notitie maken van alle concurrenten (lokaal of nationaal) die meer zichtbaarheid en aandacht krijgen. Net als jij wil ik dat jouw website beter zichtbaar is dan die van je grootste concurrenten.

Seo Orange
User Experience Orange

Gebruikerservaring

Ik bekijk de ervaring die een typische bezoeker van je website heeft. Is alles makkelijk te gebruiken? Kunnen ze makkelijk contact met je bedrijf opnemen als ze meer informatie nodig hebben over je producten of diensten? Misschien doe je nu iets zonder te beseffen dat het een negatieve invloed kan hebben op de ervaring van een potentiële klant.

Website Snelheid / Performance

Ik voer een aantal snelheid- en prestatietests uit op je website. Als je website meer dan 3 seconden nodig heeft om te laden, moet deze waarschijnlijk geoptimaliseerd worden. Je hebt slechts 7 seconden om de aandacht van de gemiddelde bezoeker te trekken, dus je wilt niet dat deze tijd wordt doorgebracht met het wachten op het laden van je site.​

Performance Orange
Security Orange

Website Beveiliging

Ik controleer de beveiliging van je website en zorg ervoor dat je beschikt over een goede beveiliging van jouw gegevens en de gegevens van je klanten. Als er problemen zijn, rapporteer ik deze en geef aanbevelingen voor oplossingen. Dit is een belangrijke stap, want een onveilige website is een tikkende tijdbom.

WordPress beoordeling

Ik zal een volledige beoordeling van je WordPress-website uitvoeren, bekijken hoe deze is samengesteld, welke plug-ins zijn gebruikt en het actieve thema. Ik ga specifiek op zoek naar elementen die verouderd zijn of niet worden onderhouden, omdat deze een beveiligingsrisico vormen voor je bedrijf. Alle problemen worden genoteerd, samen met hun potentiële impact.

Wordpress Review Orange
Pdf Orange

PDF Rapport Met Actiepunten

Zodra ik de Website Check heb voltooid, zal ik een PDF-rapport opstellen en verzenden, met de bijgevoegde actiepunten. Dit bevat alle punten die moeten worden opgelost op je website om het ontwerp, de gebruikerservaring, de prestaties van de website, beveiliging en eventuele fouten die ik heb gevonden te verbeteren.

Inclusief 2 uur tijd

Twee uur van mijn tijd is inbegrepen om je te helpen bij het oplossen van actiepunten die ik heb gevonden als onderdeel van de Website Check. Als je meer tijd nodig hebt, kan ik je helpen met verdere actiepunten tegen mijn standaard uurtarief. Ik zal eerst de belangrijkste problemen aanpakken aangezien deze het belangrijkst zijn voor je bedrijf.

2 Hours Orange

Klanten over mij

Sandra is een vakvrouw die meedenkt, verzoeken snel verwerkt en prettig in de omgang is.
Kees Stap
Tekst, Eindredactie, Communicatie in Wageningen
Met Sandra is het goed afspraken maken en prettig samenwerken.
Wim van Bruxvoort
Trompbx
We zijn bijzonder blij met onze website en de samenwerking die we met Sandra van Zanten hebben.
Carel Oomes
De Vlaamsche Reus

Veel Gestelde Vragen

Waarom heb ik een Website Check nodig?

Het is belangrijk om je website actueel en geschikt te houden voor je doelgroep. Dit betekent dat je een duidelijk doel hebt met de inhoud die je creëert en ervoor zorgt dat je je boodschap duidelijk aan je bezoekers kenbaar maakt. Websitebeveiliging is ook een groot probleem. Als je niet op je website let, vormt dit een groot beveiligingsrisico voor je bedrijf.

Hoe lang duurt een Website Check

Ik heb doorgaans ongeveer 3-5 werkdagen nodig om de Website Check te voltooien vanaf het moment dat je de bestelling gedaan hebt. Soms kan dit iets langer zijn, omdat dit afhangt van mijn huidige werkschema. Zodra de Website Check is voltooid, stuur ik mijn rapport en verzend de details van de aanbevolen volgende stappen.

Wegens drukte is er eind september (2019) weer plek voor een Website Check.

Wat als ik geen WordPress-site heb?

Ik kan helpen met een aantal website-platforms. Mijn aanbod hier is specifiek afgestemd op WordPress-websites. Als je een website op een ander platform draait en graag van mijn Website Check-dienst gebruik wilt maken, neem dan contact met me op om dit verder te bespreken.

Kunnen we na de Website Check blijven samenwerken?

Zeker! Ook na de Website Check kan ik je desgewenst blijven helpen met het oplossen van problemen en onderhouden van je website.

Hoe kan ik je vertrouwen?

Als een gevestigd bureau met 15 jaar ervaring, wil ik mijn klanten helpen hun doelen online te bereiken. Als je niet tevreden bent met de resultaten, geef ik je een restitutie van 100% – geen vragen (het moet nog gebeuren!).

Scroll naar top