Website laten maken - Website ontwerp, bouw en advies | SAND webdesign

Website laten maken

Website laten maken Wageningen, omgeving Veenendaal, Ede, Arnhem.

Laat uw website maken door SAND webdesign.
SAND webdesign is een webdesignbureau in Wageningen en maakt websites voor klanten in heel Nederland en België.

SAND webdesign maakt websites met aandacht voor functie/doel, gebruiksvriendelijkheid, vormgeving, veiligheid, snelheid en het goed gevonden worden door zoekmachines.

Effectieve websites; websites met resultaat

Website laten maken Wageningen

SAND webdesign maakt effectieve websites. Uiteraard moet een effectieve website er goed uit zien en goed werken op alle apparaten maar een effectieve website levert ook resultaat! Welk resultaat hangt af van het doel van de website.

Elke website heeft een doel zoals bijvoorbeeld naamsbekendheid verhogen, informeren, meer klanten, meer verkoop genereren etc.

Een effectieve website levert resultaat

Doelgroep en doelstellingen website

Doel website laten maken

Het is dan ook belangrijk bij het laten maken van een website na te denken over de doelgroep en de doelstellingen van de website. Wie en wat wil je bereiken? Als je dit duidelijk hebt, kan je daarna een website laten bouwen gericht op deze doelstellingen. Daarna kan je meten of de website effectief is en het gewenste doel bereikt.

Als je weet wat de doelgroep van je website is, kan je daarop ook de inhoud aanpassen zoals categorienamen, ordening van structuur en teksten. Je maakt de website immers niet voor jezelf maar voor de doelgroep. Als je weet wat je doelgroep is, kan je je makkelijker in je websitebezoeker verplaatsen. Hoe komt hij op de website, wat zoekt hij, hoe zoekt hij?

Als een website zijn doelgroep en doelstellingen niet bereikt, is de investering zonde van het geld. Een website die zijn doelgroep en doelstellingen wel bereikt zal echter de investering terug verdienen.

Een website die zijn doelgroep en doelstellingen bereikt zal de investering terug verdienen.

Website laten bouwen?

Contact SAND webdesign Wageningen

Indien u een website wilt laten bouwen, neem dan contact op. Na een gesprek over de doelstellingen en wensen voor de website, zal ik een voorstel opstellen voor het laten maken van de website met het kostenplaatje erbij. Ook als u nog niet precies duidelijk heeft, wat u precies met de website wilt bereiken, kunt u contact opnemen. Samen komen we er wel uit.
Nadat u het voorstel ontvangen heeft, kunt u beslissen of u dit voorstel wilt laten uitvoeren. De uitvoering start nadat u de eerste helft van het bedrag betaald heeft. Tijdens de ontwikkeling van de site, kunt u online meekijken en kunnen aanpassingen meteen doorgevoerd worden. Nadat u tevreden bent met het resultaat, betaalt u de tweede helft en wordt de website op zijn eigen domeinnaam geplaatst.

Ook als u nog niet precies duidelijk heeft, wat u precies met de website wilt bereiken, kunt u contact opnemen. Samen komen we er wel uit.

Aanpassen inhoud website

 Met het bijgeleverde content management systeem, meestal WordPress, kunt u desgewenst zelf de inhoud van de website aanpassen en zoveel pagina’s toevoegen als u maar wilt. We laten zien hoe dit moet. Ook als u niet handig bent met computers zal dit lukken. Mocht iets niet lukken, kunt u rekenen op support.

Mocht iets niet lukken, kunt u rekenen op support.

Onderhouden en optimaliseren website

Support onderhoud website

Nadat een website gebouwd is, blijft het belangrijk de website te monitoren en te optimaliseren om de doelstellingen te bereiken. Ook is het belangrijk dat een website technisch goed onderhouden wordt zodat de website optimaal blijft functioneren. Indien een website gebouwd wordt met een CMS, zoals WordPress, is het belangrijk dat het CMS en de geïnstalleerde plugins steeds geüpdadet worden naar de laatste versie. Op die manier blijft de website veilig en goed functioneren.
SAND webdesign helpt u ook na oplevering graag met het up to date houden en verder optimaliseren van de site.

Laten we kennis maken

Benieuwd of we kunnen samenwerken?

Scroll naar top