Website voor praktijk Kind & meer

Praktijk Kind & meer

Kind en meer is een praktijk voor kinderen, jongeren en hun ouders, voor kleine en grotere vragen over opvoeding, ontwikkeling, gedrags- en gezinsproblemen.

Behalve gesprekstherapie biedt de praktijk ambulante begeleiding, ervaringsgerichte therapie, gezinsbehandeling, training/groepsbehandeling, onderzoek, consultatie en advies.

Het team bestaat uit mensen met verschillende achtergronden en expertises. Samen kunnen zij elk kind een behandeling op maat geven die het beste bij het kind, de situatie en het doel past.

De praktijk heeft locaties in Oosterbeek, Renkum/Wageningen, Elst en Driel.

De nieuwe site

De site heeft een ontwerp dat past bij de praktijk en er goed uitziet op elk schermformaat. Bij binnenkomst op de site is het meteen duidelijk wat de praktijk doet voor wie. De site geeft gestructureerd informatie over voor wie de praktijk geschikt is, het aanbod, het team, de praktijk en praktische informatie. Ondanks de grote hoeveelheid informatie is de site toch overzichtelijk. Het geeft (toekomstige) cliënten en verwijzers een goede indruk van de praktijk.

Aanmelden

Veilige en efficiënte aanmelding

Aanmelden kan op de site. De aanmeldgegevens gaan direct naar het elektronisch patiëntendossier CRS. Dit scheelt de administratie veel tijd. Bovendien is het veilig en voldoet aan de AVG. Persoonlijke gegevens worden niet gemaild of op de site opgeslagen.

Aanmeldformulier CRS

Het elektronisch patiënten/cliëntendossier CRS heeft een aanmeldformulier. In CRS kan je aangeven welke velden je in het formulier wilt tonen. Dit is voor veel praktijken voldoende.

Aanmeldformulier op maat

Omdat Kind & meer behoefte had aan extra velden is hiervoor een formulier op maat ontwikkeld. De gegevens van de extra velden komen in CRS in het veld ‘Overige informatie’ bij de aanmeldingen. Een aanmelding kan hier worden afgekeurd of goedgekeurd. Bij goedkeuring wordt automatisch een dossier aangemaakt.

aanmeldformulier-op-website
Deel van het aanmeldformulier op de website. Gegevens komen direct in het EPD CRS.
Wies

Het nieuwe aanmeldformulier bevalt heel goed! Het is voor ons een hele verbetering. Wij kunnen namelijk nu digitale aanmeldingen rechtstreeks ”doorklikken” wanneer we niet twijfelen, we hoeven ouders niet meer te bellen. Dit scheelt ontzettend veel tijd (denk aan per client wel 5x voicemails inspreken over en weer…).  Het werkt dus zeker véél efficiënter dan eerst. 

Ik ben heel erg blij dat het op deze manier zo gelukt is, en dan denk ik dat ik ook mag spreken namens mijn collega’s (die nu lekker op vakantie zijn.. 🙂 ). Ook vond ik de samenwerking erg prettig, het snelle schakelen, je snelle reacties, het altijd dingen kunnen vragen. Bedankt hiervoor!

– Wies Lamers – Dolmans 
Praktijk Kind & meer

WordPress

De site is gebouwd met WordPress. Dit is niet voor niks het meest gebruikte systeem om websites te bouwen en beheren. Het is geschikt voor zowel eenvoudige, kleine sites als sites met veel functies. De site kan met de praktijk mee ontwikkelen zowel wat betreft inhoud als functionaliteit. Anders dan met een systeem als Squarespace of Wix is Kind & meer zelf eigenaar van de site.

Snelheid en gebruiksvriendelijkheid

De site scoort hoog op performance en ‘Web Vitals’. De Web Vitals zijn elementen waarmee Google, sinds 2021, de gebruikerservaring op webpagina’s meetbaar maakt. Zowel de performance als de WebVitals zijn belangrijk voor de gebruikerservaring en wegen mee voor de posities in de zoekresultaten

performance-report-website-1024x336
Alle scores in het groen in performance rapport van GTMetrix.

Toegankelijkheid

Bij de bouw van de website is rekening gehouden met toegankelijkheid zodat de website ook te gebruiken is door mensen met een beperking zoals slechtzienden en blinden.

toegankelijkheidstest
Toegankelijkheidstest website Kind & meer

Bekijk de site op kindenmeer.nl.

Andere websites

GGZ site

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in op mijn nieuwsbrief voor tips voor je website en updates over nieuwe producten.

Nieuwsbrief (#4)

Ik bombardeer je niet met emails en ga zorgvuldig om met jouw gegevens zoals beschreven in de privacyverklaring.
Je kan eenvoudig uitschrijven via de uitschrijflink in de emails.