Website voor MovLab

MovLab

MovLab geeft trainingsadvies op maat op basis van een inspanningstest. Als je traint op de juiste intensiteit herstel je sneller en verbeter je je prestaties. Voor herstel na ziekte of vermoeidheid, voor prestatieverbetering van sporters en voor een gezonde leefstijl.

MovLab is gevestigd in Wageningen en is opgezet door sportcoach Erik Westein en fysiotherapeut Marc Kuster.

De nieuwe site

Modern, responsive design

De site heeft een modern, helder ontwerp dat er goed uitziet op elk schermformaat.

Je kan hier eenvoudig testen of je site geschikt is voor mobiele apparaten met de mobielvriendelijke test van Google.

image 2

WordPress

De site is gebouwd met WordPress. Een voordeel hiervan voor MovLab is dat ze niet van mij of een ander systeem afhankelijk blijven. Ze zijn eigenaar van de site, kunnen het desgewenst zelf aanpassen of kunnen overstappen op een ander webdesignbureau. Het is natuurlijk onwaarschijnlijk dat ze dat laatste willen (.. 🙂 ) maar ze zijn in ieder geval niet ‘locked in’.

Snelle laadtijd, hoge gebruiksvriendelijkheid, toekomstbestendig

De site heeft efficiënte code, laadt daardoor snel en heeft minder kans op problemen bij toekomstige updates.

In de afbeelding hieronder kan je zien dat de site hoog scoort wat betreft performance. Ook heeft hij hoge scores voor de Web Vitals. Web Vitals zijn een maat van Google voor de gebruiksvriendelijkheid voor bezoekers van de site. Laadsnelheid en ‘Web Vitals’ zijn van belang voor zowel de ervaring van bezoekers als de zichtbaarheid in zoekmachines.

Je kan de scores van je eigen website makkelijk testen op GTMetrix.

image

Eerste beeld homepagina

Bezoekers hebben weinig geduld. Het moet meteen duidelijk zijn waar de website over gaat en of ze er wat aan hebben. Anders zijn ze snel weer vertrokken. Bij binnenkomst op de site van MovLab is het meteen duidelijk wat MovLab doet en wat het je oplevert.

image 4
De binnenkomer op movlab.nl

Call to action

Meestal wil je dat de bezoeker niet alleen je website bekijkt maar ook actie onderneemt. Onder elke pagina wordt de bezoeker aangemoedigd contact op te nemen, de zogenoemde ‘Call to Action’ (CTA).

image 3
Oproep tot actie op movlab.nl

SSL

De site gaat over een beveiligde verbinding (SSL). Dit is tegenwoordig wel voor elke site noodzakelijk. Toch zie ik nog af en toe nog sites zonder beveiligde verbinding. Je kan zien of een site over een beveiligde verbinding gaat aan het dichte slotje voor de url in de browser.

ssl slot

Foto’s

De mooie foto’s op de site zijn gemaakt door ZichtBahr. Dit ziet er goed en professioneel uit en spreekt meer aan dan standaard stockfoto’s.

Bekijk de site op movlab.nl.

Andere websites

Sport site

website movlab wageningen

Website voor MovLab

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in op mijn nieuwsbrief voor tips voor je website en updates over nieuwe producten.

Nieuwsbrief (#4)

Ik bombardeer je niet met emails en ga zorgvuldig om met jouw gegevens zoals beschreven in de privacyverklaring.
Je kan eenvoudig uitschrijven via de uitschrijflink in de emails.