veilige snelle groene hosting
Inhoud

  Goede hosting is belangrijk voor de beveiliging en snelheid van je site. Met een website van SAND webdesign is jouw website niet alleen esthetisch aantrekkelijk en gebruikersvriendelijk, maar ook veilig, snel en milieubewust. Je site wordt gehost op veilige, snelle en groene hosting.

  Veiligheid boven alles

  Je wilt niet dat je site gehackt wordt. Beveiliging is daarom belangrijk. Onze websites worden gehost op servers die meerdere keren per dag worden gescand op malware en virussen. Dagelijks worden externe back-ups gemaakt die ook bij een nederlands datacentrum worden opgeslagen. Backups worden 30 dagen bewaard. De website wordt beschermd met een firewall en zware DDOS beveiliging die extreme aanvallen kan afslaan. Een SSL-certificaat is inbegrepen zodat gegevens versleuteld worden verstuurd.

  Data worden veilig opgeslagen in Nederland. Het datacenter heeft o.a. deze certificaten:

  • ISO 27001: Dit certificaat staat voor informatiebeveiliging en toont aan dat een organisatie een grondig en doeltreffend Information Security Management System (ISMS) heeft geïmplementeerd om gevoelige gegevens te beschermen tegen ongeoorloofde toegang, diefstal of datalekken.
  • ISO 9001:2015: Dit certificaat is een erkenning voor kwaliteitsmanagement. Het geeft aan dat een organisatie beschikt over een effectief kwaliteitsmanagementsysteem, waarmee ze voldoet aan klanteisen, processen continu verbetert en klanttevredenheid bevordert.
  • ISO 22301: Dit certificaat toont aan dat een organisatie een Business Continuity Management System (BCMS) heeft geïmplementeerd. Het waarborgt dat de organisatie zich kan herstellen en blijven functioneren bij verstoringen, zoals natuurrampen, stroomstoringen of andere noodsituaties.
  • ISO 14001:2015: Dit certificaat staat voor milieumanagement. Het toont aan dat een organisatie een milieumanagementsysteem heeft geïmplementeerd om haar ecologische impact te verminderen, duurzaamheid te bevorderen en te voldoen aan relevante milieuwetgeving.
  • ISO 50001: Dit certificaat is gericht op energiemanagement. Het laat zien dat een organisatie een energiemanagementsysteem heeft geïmplementeerd om energie-efficiëntie te verbeteren, kosten te verlagen en de milieuprestaties te optimaliseren door middel van energiebesparing en -efficiëntie.

  Geoptimaliseerd voor de allerbeste snelheid

  Naast beveiliging is ook snelheid van de server belangrijk. Volledig NVMe, de allersnelste hardware, uitgebreide caching én het snelste netwerk zorgen ervoor dat uw website supersnel zal laden. Dit zorgt voor een betere gebruikerservaring en hogere ranking in zoekmachines.

  Groene hosting voor een duurzamere toekomst

  Bij ons staat uw website op een server in een datacenter dat draait op 100% hernieuwbare energie, wat betekent dat de hosting groen is. De servers zijn gehuisvest in het duurzame Equinix AM6 datacenter in Amsterdam, dat zich inzet om klimaatneutraal te zijn tegen 2030.

  Om energie-efficiëntie te garanderen, wordt er gebruik gemaakt van moderne servers van HP (Gen10 servers) die veel zuiniger zijn dan oudere modellen. HP is door Greenpeace hoog gewaardeerd op het gebied van duurzaamheid en streeft ernaar om klimaatneutraal te zijn in 2040.

  Daarnaast wordt er gewerkt aan een project om de restwarmte van het AM6 datacenter te hergebruiken voor verwarming in woningen en gebouwen in een deel van Overamstel in Amsterdam.

  Hecht je ook aan duurzaamheid en MVO?

  Als je ook waarde hecht aan duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen, dan is onze groene hostingoptie een perfecte match.

  Beveiliging website, Snelle website

  Veilige, snelle en groene hosting

  Sandra van Zanten

  Op de hoogte blijven?

  Schrijf je in op mijn nieuwsbrief voor tips voor je website en updates over nieuwe producten.

  Nieuwsbrief (#4)

  Ik bombardeer je niet met emails en ga zorgvuldig om met jouw gegevens zoals beschreven in de privacyverklaring.
  Je kan eenvoudig uitschrijven via de uitschrijflink in de emails.