Overig

nieuwe website NVAB op verschillende apparaten

De site van de Nederlandse Vereniging van Advocaten-Belastingkundigen was verouderd wat betreft ontwerp en code, had geen SSL certificaat (beveiligde verbinding) en was niet goed bruikbaar op mobiele apparaten.

De site heeft nu een modern ontwerp, laadt snel, is zoekmachienevriendelijk, heeft SSL en ziet er goed uit op elk schermformaat.

nieuwe website Trompbx op verschillende apparaten

Trompbx ontwikkelt software voor de GGZ. CRS-Internet is een compleet online elektronisch pati├źntendossier (EPD) voor zelfstandigen, praktijken en instellingen in de GGZ.

nieuwe website Data Privacy Solutions op verschillende apparaten

Data Privacy Solutions ondersteunt organisaties en ondernemingen met het opstarten en inrichten van testdata en met het voldoen aan de strenge privacywetgeving.

nieuwe website InnRchi Osteopathie op verschillende apparaten

InnRchi is een praktijk voor osteopathie gevestigd in Wageningen en Veenendaal van Roland Vreeling.

nieuwe website Pictures Publishers op verschillende apparaten

Pictures Publishers is een gespecialiseerde uitgever met 40 jaar ervaring in kunst- , streek-, jubileum- en cultuurboeken. Pictures Publishers streeft naar de hoogst mogelijke kwaliteit in tekst, beeld, vormgeving en technische productie.

nieuwe website Lauk Woltring op verschillende apparaten

Op de website www.laukwoltring.nl deelt Lauk Woltring zijn ervaringen, kennis en inzichten op het gebied van de ontwikkeling van jongens en jonge mannen.

nieuwe website gallerie Maaskoe op verschillende apparaten

Maaskoe Galerie is een galerie op een bijzondere locatie an de Maas in Rotterdam. De ruimtes in het voormalig kapiteinshuis uit 1890 aan de Westerkade worden ook verhuurd voor bijeenkomsten.

nieuwe website Wim Jurg op verschillende apparaten

Wim Jurg is een historicus en schrijver. Hij schrijft historische romans en geschiedkundige overzichtswerken.